Description

Fat Burner Advanced Elite S7 Yang Mempunyai 4 Khasiat Yang Berlainan.

✔ Fat Burner
✔ Detox
✔ Collagen
✔ Energy Booster
 

Fat Burner Advanced Elite S7 VERY POWERFUL
 

✔ Berat Badan Cepat Turun Walaupun Anda Tiada Masa Untuk Bersenam 
✔ 'Membuang' Lebih Mudah. Tak Perlu Duduk Lama-lama Dalam Toilet
✔ Daya Tahan Penyakit (Sistem Imun) Meningkat. Tidak Perlu Selalu Ambil MC selepas ini. Boss pun sayang.
✔ Baadan Tidak Cepat Lesu & Letih.
✔ Seleraa Maakan Terkawal.
✔ Harga Terlajak Murah Dengan 4 Khasiat Yg Berlainan. Tak Perlu Beli 4 Produk

 

 

elite s7 17

 

elite s7 18

elite s7 3

eliye s7 4

elie s7 5

elite s7 6

elite s7 9

elie s7 7

elie s7 8

 

elite s7 21

elite s7 22

 

 

LELAKI JUGA BOLEH MINUM & KURUS DENGAN ELITE 27

elite s7 14

elite s7 16

elite s7 10

elite s7 11

elite s7 12

elite s7 15

elite s7 A

1 BOTTLE ELITE S7 = 40 SACHET

1 SACHET = 10 GRAM

MINUM 1 @ 2 SACHET SEHARI

* FAST RESULT 2 SACHET SEHARI

elite s7 13

ELITE S7 - FAT BURNER

 

————————————————————————————————————————–

 

 

Product Details

FAQ

1)   1 botol boleh tahan berapa lama?
1 botol mengandungi 40 sachet utk 40 hari klu amik 1 sachet sehari. Tapi utk optimum result disarankan amik 1 sachet pagi & 1 sachet sebelum makan malam atau 2 sachet pagi.

2)   Cara minum Elite S7?
Minum 1 sachet tuang dalam gelas dan campur dengan 150 ml air sejuk / suam. Perlu diambil ketika perut kosong. Disarankan amik selepas bgn dari tidur. Minum segelas air suam kemudian minum Elite S7.

3)   Perisa?
Perisa mix berries yang sangat best. Rasa masam-masam manis.

4)   Ada side effect tak?
InsyaAllah tiada kerana bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih.

5)   Kalau sudah berhenti minum Elite S7, berat badan akan naik tak?
Tidak. Boleh stop klu da dpt berat badan ideal.

6)   Ada pantang larang? Coffee?
Pengguna Elite S7 tak perlu berpantang sebab Elite S7 adalah sejenis minuman bukan ubat.

7)   Perlu bersenam tak?
Terpulang….kalau bersenam or jogging is a bonus…lagi cepat pembakaran lemak berlaku dan sgt membantu. Tapi Elite S7 diformulasikan utk mereka yang sibuk & tiada masa nak exercise.  Tak bersenam pun boleh turun 10kg dgn Elite S7.

8)   Kerap membuang air kecil diawal pengambilan Elite S7?
Tanda yang bagus kerana Elite S7 membantu melancarkan system perkumuhan. Pastikan amik 3 liter air putih/masak setiap hari bagi mengelakkan terhidrat.

9) Boleh ke campur Elite S7 dgn supplement lain?
Yes boleh tapi pastikan ada jarak masa sekurang-kurangnye 1 jam.

10) Pregnant boleh amik x?
Ibu mengandung dilarang daripada mengambil sebarang produk kurus.

11) Ibu menyusu boleh amik x?
Ibu menyusu boleh amik selepas 100 hari.

12) Pesakit darah tinggi, skit jantung, kanser boleh amik?
Pesakit darah tinggi, sakit jantung, kanser boleh amik s7. No prob.

13) Klu amik S7 pastu berat makin naik macam mana?
Ingredients ni semua menguruskan. Kalau naik tu maybe sbb terlampau byk makan dari biasa. Ada jugak yg ingat bila guna fat burner jadi lesen utk makan lagi byk. Mkn mcm biasa tapi takleh ubah pemakanan berganda2 dari normal.

14) Klu da dpt berat badan ideal perlu teruskan ke x?
Terpulang pada customer..nk teruskan boleh, nk stop pun boleh.

15) Fibroid or cyst boleh amik x?
InsyaAllah selamat

16) Adakah S7 boleh hilangkan bau badan?
Active ingridient yg terdapat dlm S7 utk menguruskan, membakar lemak & mencantikkan kulit sahaja. Kalau ada yg dpt menghilangkan bau badan tu bonus.

17) Lepas minum kena tggu 30 min dulu baru boleh makan ke atau sesaat selepas minum boleh terus makan?
Tunggu sat at least kalo tak sabor sgt 15 minit. Bagi dia settle down dlm sistem tubuh

18) Seawal umur brp boleh minum Elite S7?
Disarankan bermula umur 15 tahun.

19) Customer yang ada tekanan darah rendah boleh minum atau tak?
Sebenarnya tiada masalah tetapi kalau ada simptom-simptom seperti jantung berdegup laju or simpton-simptom lain perlu berhenti segera. Dapatkan nasihat doktor dengan segera.

T & C

1) No cancellation and no  returnable policy once the product has been shipped out to the customer.

2) Exchangeable due to product delivery defect.

 

Share

Share Product

Link Embed
Close
RM 155.00
26%
Sold and fulfilled by:
Shipping Fee: Free Shipment
Shipment and Delivery: Next Business Day
Ship To: Refer to T&C
Brand: ELITE S7
SKU: ELHAZRAELITES701