Description


♥ 5x lifting system
Bukan sekali, bukan 2 kali, tp 5 kali lifting system. apa tu lifting system? lifting system ni lah yg berfungsi untuk mengangkat aset anda, supaya lebih mantap! menganjalkan kulit anda, membetuk tubuh badan yg ideal, dan sebaginya.

♥ Fruity scent
Pejamkan mata anda, bygkan, anda ditenggelami oleh buah buah segar, baunya yg memukau! aduhhh, sedapnya. Apa, tak suka buah? memang xcool! hehe. setiap kali anda sapukan icy cool ni, anda boleh rasakan haruman buah buahan yg sgt memukau! memang lah rasa segar, cik abg pun nt suke rapat2. hehe. mcm fereena ke felinna ke, bau mereka lebih kepada bau mcm perfume kan? tapi yg ni bau buah buahan! memang rasa natural gila! *eksited

♥ Mengandungi vitamin a/c/e, collagen dan mcm2 lagi!
Dengan adanya vitamin2 ni, apa uols akan dapat? first sekali ialah kulit yang anjal dan haluskan kulit! best tak best tak? selain tu juga, ia juga dapat menghilangkan sel2 mati, dan diformulasi khas utk anda yg kulit snsitif "kulit manja", paling best ada PRO VIT B. vit b ni bagus utk kulit, sebab dia agen nk bg kulit ni relaks relaks gitu! selain tu, blh hilangkan stechmark dan sbginya!

♥ Provitamin B5 ternyata banyak manfaatnya bagi manusia.
Salah satu manfaatnya adalah untuk kulit dan rambut. Ia dapat buatkan kulit dan rambut menjadi lebih sehat dan lebih baik cantik. Walau belum banyak digunakan dalam dunia bisnis kecantikan, tapi manfaatnya sgt meguntungkan!

♥ Provitamin B5 digunakan dalam produk perawatan kulit kerana mampu menstabilkan metabolisme pada permukaan kulit, provitamin B yang digunakan pada kulit dapat membantu losyen ini meresap ke epidermis kulit yg paling dlm, dan dpt membentuk pigmen kulit yg baru! WHOAAAAA

♥ Membakar lemak dengan kaedah thermo ais

FUNGSI UTAMA :
* Membantu menganjalkan & menghaluskan kulit
* Membakar lemak dengan kaedah thermo ais
* Menurunkan berat badan
* Membekalkan oksigen kepada kulit
* Mengurangkan selulit
* Membantu masalah rekahan di tumit kaki
* Mengempiskan perut+ Haruman buah-buahan segar yang memukau
* Formulasi inovatif untuk melangsingkan tubuh
* Mengurangkan stretch mark
* Tidak melekit & lebih selesa
* Menghilangkan sel-sel kulit mati
* Kesegaran terasa pada setiap sapuan
* Mengandungi multi vitamin serta pro Vit B5
* Membentuk tubuh badan ideal
* Sesuai bagi mereka yang kulit sensitif
* Kesan dapat dilihat dengan pantas dengan kegunaan yang konsisten.
* Detoxifikasi menyingkirkan toksin dalam tubuh
* Efektif untuk mereka yang dalam pantang

T & C

Please contact Ashely Gan @ 012-3599899 or email to sales@kcolly2u.com
Our official website is www.kcolly2u.com

Share

Share Product

Link Embed
Close
RM 60.00
20%
Sold and fulfilled by:
Shipping Fee: Free Shipment
Shipment and Delivery: Next Business Day
Ship To: Refer to T&C
Brand: aura white
SKU: icy
 
Order Quantity
      
In Stock